Eastside family

Stavanger Investering AS er eid av familien Rugland i Stavanger og er morselskapet i et privateid, internasjonalt industri og eiendomskonsern . Hovedvekten av industrivirksomheten er innenfor selvklebende etiketter gjennom Skanem AS, produksjon av porselen gjennom FIggjo og eiendomsinvesteringer gjennom Stavanger Investering Eiendom AS. Eiendomselskapet er også de som står ansvarlig for utviklingen av Eastside-kvartalet.

Til nettside

AutoStore™, grunnlagt i 1996, er et lagerrobotteknologiselskap som oppfant og fortsetter å være banebrytende for kubelagringsautomatisering, den tetteste ordreoppfyllingsløsningen som finnes. Selskapets fokus er å kombinere programvare og maskinvare med menneskelige evner for å skape fremtiden for lager. Med nye kontorer i Eastside satser selskapet også lokalt med å bygge en sterkere posisjon ut i verden.

Til nettside

Melvær&Co er opptatt av å levere langsiktig, strategisk merkevarebyggende kommunikasjon som treffer folk rett i hjertet. Selskapet lever i en kompleks medievirkelighet og har aldri tidligere hatt tilgang på innhold av så høy kvalitet som de har i dag. De drives av å levere gode jobber og selskapets fagfolk møter kundens utfordringer med nysgjerrighet og respekt – og bruker kreativitet, erfaring og kunnskap for å løse dem.

Til nettside

To av de mest fremtredende gründerne i Norge har funnet hverandre. Kimberly Larsen og Lasse Andresen har allerede kunder, og da de skulle hente kapital ble runden overtegnet med nesten det dobbelte før selskapet ble stiftet. Planen til indyRIOT er å bygge et nettsamfunn uavhengig av de store teknologigigantene, det som på ikke helt norsk kan kalles «communities». Kall de gjerne en utfordrer til Facebook – og arbeidet skal styres fra Eastside.

Til nettside

Stavanger Ysteri ble etablert av Lise Brunborg i 2015, og meieriet har sine røtter i tradisjonell håndverksproduksjon. Produksjonen foregår i Stavanger sentrum – nærmere bestemt her i Eastisde. Meieriet er et utstillingsvindu for et nytt og bærekraftig norsk landbruk. Melk av høyeste kvalitet er essensielt for å kunne lage ost på høyt nivå og alt sammen leveres fra en Norsk økologisk gård.

Til nettside

Fermenten har vært en institusjon her i Østre bydel. Produksjonsprosessene som brukes her er et kall tilbake til de eldgamle teknikkene som ble brukt for å lage deilig og næringsrikt mathåndverk. Dette er tradisjoner som også skal være med inn i det nye konseptet "The Garden"som er under utvikling. Vi gleder oss til å fortelle mer.

Til nettside

Med gründer bak Fermenten Craig Murray Norman, skal Yeastside fortsette å være en del av Eastisde-miljøpet - til glede for både leietakere og bydelens befolkning.

Til nettside

Kunst i mange ulike former har alltid vært en særinteresse hos familien Rugland – og Eastside har alltid vært en god utstillingsplass for å dele interessen med besøkene. Gjennom Eastside Gallery vil både leietaker og besøkende fortsette å kunne bli kjent med norske og internasjonale kunstere.

Til nettside

Hold deg oppdatert

20/12/2021

Visjon

Visjon

Eastsidekvartalet har en visjon om å utvikle byen, fokusere på hvordan en best mulig kan ivareta miljøet, være en møteplass for alle, og skape en plass hvor mangfold har en viktig rolle.

17/12/2021

Kultur

Kultur

Eastsidekvartalet er mange ting - selskaper, kontorer, bedrifter, miljø, møteplass og lignende. MEN det skal også være kultur!

Ønsker din bedrift  å bli en del av eastside kvartalet?

Book et møte

Book et møte

Kontakt oss

Profilkonseptet er bygget rundt slogan og merkeløftet Work - Meet - Eat - Repeat som representerer alle aspekter av Easyside kvartalet sitt “tjeneste- og opplevelseshjul”.

Målet er å tilby et innhold i Eastside kvartalet som gjør det attraktivt og spennende for mennesker og selskaper å oppholde seg i bygget på dagtid og kveldstid – ukedager og helg – alene, sammen med kollegaer, med forretningsforbindelser, med venner og med familien.
Vi ses i Eastside kvartalet!

Har du spørsmål om konseptet eller ønsker du å ta en prat om etablering/leie av lokaler for din bedrift? Kontakt oss for et møte.

Brit Rugland
(+47) 913 14 325
bksr@stavanger-investering.no

Ole Kristian Rugland
(+47) 975 97 367
okr@stavanger-investering.no