Eastside family

Stavanger Investering AS er eid av familien Rugland i Stavanger og er morselskapet i et privateid, internasjonalt industri og eiendomskonsern . Hovedvekten av industrivirksomheten er innenfor selvklebende etiketter gjennom Skanem AS, produksjon av porselen gjennom FIggjo og eiendomsinvesteringer gjennom Stavanger Investering Eiendom AS. Eiendomselskapet er også de som står ansvarlig for utviklingen av Eastside-kvartalet.

Til nettside

Stavangerbasert produsent av upasteurisert sauerkraut og kimchi og kombucha. Leverer over hele landet. I tråd med eldgamle konserveringstradisjoner lager vi naturlig mat med naturlige råvarer. Eimealt er et gammelt uttrykk fra Stavangers utallige pølseboder. Bestilte du «ei me’ alt» fikk du gjerne ei godt grilla pølse med både lompe og brød, sennep og ketsjup, løk og rekesalat. Vi elsker uttrykket mye mer enn matretten, og synes det passer perfekt for vår visjon om samspill og balanse mellom ernæring og smak. Eller sunt og godt, om du vil.

Til nettside

Vi i SixSides er et sterkt fagmiljø med bred kompetanse, og for alle prosjekter setter vi sammen tverrfaglige team tilpasset de ulike oppgavene som skal løses. Utenfor huset har vi dessuten et omfattende internasjonalt nettverk av pålitelige leverandører og samarbeidspartnere. Det er mange elementer som skal passe sammen når man skal skape rom for opplevelser.

Til nettside

Skanem er et ambisiøst industrikonsern med suksess innen emballasjeindustrien. Vi hjelper kundene med å nå sine bærekraftsmål, redusere sine totale kostnader og selge mer. Vi skaper vekst basert på bærekraftige merking og emballasjeløsninger i utviklende markeder.

Til nettside

IndyKite-plattformen er en skybasert SaaS-løsning som utnytter en tilkoblet datamodell for å levere IAM-tjenester. Med en grafisk kjerne gjør IndyKite det mulig for organisasjoner å utnytte flere datakilder for å bygge et operativt datalag som støtter komplekse og sofistikerte brukstilfeller – for å skape verdi for virksomheten din

Til nettside

AutoStore™, grunnlagt i 1996, er et lagerrobotteknologiselskap som oppfant og fortsetter å være banebrytende for kubelagringsautomatisering, den tetteste ordreoppfyllingsløsningen som finnes. Selskapets fokus er å kombinere programvare og maskinvare med menneskelige evner for å skape fremtiden for lager. Med nye kontorer i Eastside satser selskapet også lokalt med å bygge en sterkere posisjon ut i verden.

Til nettside

Melvær&Co er opptatt av å levere langsiktig, strategisk merkevarebyggende kommunikasjon som treffer folk rett i hjertet. Selskapet lever i en kompleks medievirkelighet og har aldri tidligere hatt tilgang på innhold av så høy kvalitet som de har i dag. De drives av å levere gode jobber og selskapets fagfolk møter kundens utfordringer med nysgjerrighet og respekt – og bruker kreativitet, erfaring og kunnskap for å løse dem.

Til nettside

To av de mest fremtredende gründerne i Norge har funnet hverandre. Kimberly Larsen og Lasse Andresen har allerede kunder, og da de skulle hente kapital ble runden overtegnet med nesten det dobbelte før selskapet ble stiftet. Planen til indyRIOT er å bygge et nettsamfunn uavhengig av de store teknologigigantene, det som på ikke helt norsk kan kalles «communities». Kall de gjerne en utfordrer til Facebook – og arbeidet skal styres fra Eastside.

Til nettside

Stavanger Ysteri ble etablert av Lise Brunborg i 2015, og meieriet har sine røtter i tradisjonell håndverksproduksjon. Produksjonen foregår i Stavanger sentrum – nærmere bestemt her i Eastisde. Meieriet er et utstillingsvindu for et nytt og bærekraftig norsk landbruk. Melk av høyeste kvalitet er essensielt for å kunne lage ost på høyt nivå og alt sammen leveres fra en Norsk økologisk gård.

Til nettside

Elleve er et kompetansehus hvor innovasjonsrådgivning, design og kommunikasjon kommer sammen for å gi innovasjonsprosjekter de ekstra musklene som kreves for å nå markedet og gjøre en forskjell.

Til nettside

Stavangers best bevarte hemmelighet. En sjelden innendørs og utendørs oase i hjertet av byen, hvor du kan nyte en rask og sunn lunsj eller slappe av på kveldene eller helgene med måltid fra den hageinspirerte menyen.

Til nettside

Med gründer bak Fermenten Craig Murray Norman, skal Yeastside fortsette å være en del av Eastisde-miljøpet - til glede for både leietakere og bydelens befolkning.

Til nettside

Et Utopia for alle – uansett hvor du kommer fra, hvem du er, hva du tror på eller hvem du elsker. Utopia er en byfestival midt i hjertet av Stavanger, i Amfiet utenfor Stavanger konserthus! Her kan du over to dager, sammen med flere tusen andre oppleve musikk fra de feteste artistene.

Til nettside

Kunst i mange ulike former har alltid vært en særinteresse hos familien Rugland – og Eastside har alltid vært en god utstillingsplass for å dele interessen med besøkene. Gjennom Eastside Gallery vil både leietaker og besøkende fortsette å kunne bli kjent med norske og internasjonale kunstere.

Til nettside

Holt & Paulsen er et reklame firma plassert i hjerte av Stavanger. Vi lager lokal håndlaget reklame både for lokale, nasjonale og internasjonale kunder.

Til nettside

Kontakt oss

Profilkonseptet er bygget rundt slogan og merkeløftet Work - Meet - Eat - Repeat som representerer alle aspekter av Easyside kvartalet sitt “tjeneste- og opplevelseshjul”.

Målet er å tilby et innhold i Eastside kvartalet som gjør det attraktivt og spennende for mennesker og selskaper å oppholde seg i bygget på dagtid og kveldstid – ukedager og helg – alene, sammen med kollegaer, med forretningsforbindelser, med venner og med familien.
Vi ses i Eastside kvartalet!

Har du spørsmål om konseptet eller ønsker du å ta en prat om etablering/leie av lokaler for din bedrift? Kontakt oss for et møte.

Brit Rugland
(+47) 913 14 325
bksr@stavanger-investering.no

Ole Kristian Rugland
(+47) 975 97 367
okr@stavanger-investering.no